FAQs

Kako mogu da kontaktiram ToolsČolak?

-Možete nam poslati e-poštu na info@toolscolak.com gde će vam naš tim za   korisničku  podršku rado pomoći u svemu što vam je potrebno! 

Da li šaljete širom sveta?

-Vršimo slanje proizvoda u svim državama Evrope.


Odakle šaljete?

-Iz Srbije.

Mogu li da promenim ili otkažem svoju porudžbinu?

-Pošto nam je cilj da obradimo porudžbine što je brže moguće, morate zatražiti   sve izmene/otkazivanje u roku od 12 sati od naručivanja. Svi zahtevi posle ovog   vremena biće odbijeni. Vaša porudžbina se može vratiti uz punu refundaciju   nakon što je primite.

Koje načine plaćanja prihvatate?

-Moguće je plaćanje pouzećem i plaćanje na račun firme. 

Kada će moja porudžbina biti obrađena?

-Sve porudžbine se obrađuju i šalju iz našeg skladišta. Očekujte dodatno vreme za obradu vaše porudžbine tokom praznika i rasprodaje. Porudžbine obrađujemo od ponedeljka do petka. Porudžbine će biti obrađene u roku od 1-3 radna dana od datuma porudžbine i poslate sledećeg dana nakon dana obrade. Imajte na umu da ne šaljemo vikendom.

Koliko će vremena trebati da primim svoju narudžbu?

-Zbog velike potražnje, porudžbine mogu potrajati između 4-10 dana.

Šta ako ne dobijem svoju porudžbinu?

-Ako ne primite svoju porudžbinu u roku od 12 dana nakon slanja, imate pravo na refundaciju u potpunosti.

Da li će mi biti naplaćene carine i porezi?

Cene prikazane na našem sajtu su u RSD bez poreza, što znači da ćete biti u  obavezi da platite 20% PDV-a kada primite svoju porudžbinu. 


Kako da vratim artikal?

-Kontaktirajte nas na info@toolscolak.com

Šta ako su artikli koje sam primio neispravni/neispravni/oštećeni? 


-Kontaktirajte nas ako ste primili robu koja je neispravna, nedostaje i/ili neispravna. Molimo vas da uključite svoj broj porudžbine, fotografije artikala (stavki) i sve povezane reference kada primite paket. Daćemo sve od sebe da rešimo vaš slučaj što je pre moguće.

Kada ću dobiti povraćaj novca?

-Svi povraćaji sredstava će biti pripisani vašem originalnom načinu plaćanja. Ako ste platili kreditnom ili debitnom karticom, povraćaj sredstava će biti poslat banci koja je izdala karticu u roku od 7-10 radnih dana od prijema vraćenog artikla ili zahteva za otkazivanje. Kontaktirajte banku koja je izdala karticu sa pitanjima o tome kada će kredit biti stavljen na vaš račun. Ako još uvek niste dobili kredit za povratak, evo šta treba da uradite: Kontaktirajte banku/kompaniju za izdavanje kreditne kartice. Može proći neko vreme pre nego što se povraćaj sredstava pošalje na vaš nalog.